Karel Design 2010 Endüstriyel ödülleri

Karel, Design Turkey 2010 Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde 2 ürünü ile birden “İyi Tasarım” ödülünün sahibi oldu.

Haber, Karel, Design Turkey 2010 Endüstriyel tasarım Ödülleri‘nde 2 ürünü ile birden “İyi Tasarım” ödülünün sahibi oldu. Bugün Türkiye’nin haberleşme elektroniği sektöründe yabancı ortağı olmayan en büyük şirketi konumunda olan Karel, herhangi bir lisans veya know-how bağımlılığı olmadan kendi mühendislik gücü ve bilgi birikimi ile ürün ve teknoloji geliştiriyor. Karel Türkiye’nin en kapsamlı ve prestijli tasarım ödülleri olan ve bu yıl ikincisi verilen Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri”nde ilki 2008’de olmak üzere ikinci kez ödül kazanmış oldu.

Karel 2 yeni ürünüyle ödüle layık görüldüKarel, Ar-Ge bünyesinde yer alan Endüstriyel Tasarım bölümü tarafından tasarlanan yeni nesil telefon ailesinin üyeleri olan,  NT62I görüntülü telefon ve NT10D sayısal ofis telefonları olmak üzere 2 yeni ürünüyle elektronik ürünler kategorisinde “İyi  Tasarım” ödülüne layık görüldü. Karel adına ödülü, Karel Mekanik ve Endüstriyel Tasarım Ekibinden Nurtan Meral ve Tahsin Çetinoğlu teslim aldı.

Ödül alan ürünlerden ilki Karel NT62I, görüntülü iletişimi ofis ortamına taşıyan gelişkin SIP tabanlı bir video telefon. Renkli ve dokunmatik ekranı olan, ayarlanabilir ekran ve gövde duruşuna sahip, kişiselleştirilebilir ekran grafikleri ve resim çerçevesi ile kullanıcı dostu ekran arayüzü olan gelişmiş bir video telefon seti.

Ödül alan diğer ürün Karel NT10D, santral özelliklerininin kullanımında kolaylık ve hız sağlayan sayısal telefon seti. Genel ofis kullanımına uygun özelliklerle donatılmış, kullanıcı dostu, LCD ekranlı, numaraların programlandığı hızlı arama tuşları, sesli mesaj özellikleri ile fonksiyonel kullanım sağlayan telefon seti.
 
mediacatonline

Yorum yapın